Engin Alemdar istifa etti

Engin Alemdar istifa etti Engin Alemdar istifa etti
A- A+
Reklam

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar istifa etti.

Bolu Merkez İl Genel Meclisi Üyeliği Aday Adaylığına başvurmak için istifa ettiği öğrenilen Engin Alemdar’ın, başarılı bir Merkez İlçe Başkanlığı geçirmesi nedeniyle İl Genel Meclisinde AK Parti listesinin ilk sırasını alması bekleniyor.

2014-2019 yılları arasında Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev de yapan Engin Alemdar, başta Bolu Belediyespor’un yakaladığı başarı olmak üzere Gölcük’ün düzenlemesi noktasında da sağlanan başarıda en önemli pay sahibi isim olarak geçmişte dikkatleri üzerine toplamıştı.

Aslen Topardıç Köyü’nden olan ve İlçe Başkanlığı görevi süresinde de Bolu’daki köy muhtarlarıyla yakaladığı uyumla da dikkat çeken Engin Alemdar’ın, AK Parti Bolu Teşkilatlarının son yıllarda girdiği seçimlerde Bolu Merkez köylerinde yaşadığı oy kaybına da çözüm olabilecek isim olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor.

İstifasını vermesine karşılık AK Parti Bolu İl Başkanlığından resmi bir açıklama yapılmamasına karşılık, önümüzdeki birkaç gün içerisinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Bolu Merkez İlçe Başkanı olarak yeni bir ismin açıklanacağı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler